Skønne, gamle glas til mange formål

Vi har købt en stor samling skønne, gamle glas, der kan bruges  til mange forskellige typer af drikkevarer – vin, hedvin, spiritus mm.Glassene er fra 1800-tallets slutning – 1900-tallets begyndelse og man fornemmer kvaliteten allerede, når man kigger på dem. Der er mange spændende glas at kigge på!

Måske var det en idé at give glas i julegaverne i år?  Vi har nemlig  tilbud på de smukke, gamle egeløvsglas fra slutningen af 1800-tallet (kr. 475,- pr. stk eller seks stk for 2.500,-) og på toddy-glas med smukt guillocherede hjortemotiver, der kun er fremstillet i en kort periode i begyndelsen af 1900-tallet. Prisen er også her kr. 475,- pr. stk eller seks stk for kr. 2. 500.    

Nu vi er ved julen, så kan vi anbefale, at man går en tur forbi Royal Copenhagens forretning på Amagertorv og ser julebordene, der i år er dækket af danske sangerinder bl.a. Cæcilie Norby, Caroline Henderson og Anne-Dorthe Michelsen. Næsten alle glassene, der er brugt på bordene og en del andre genstande kommer her fra forretningen og er selvfølgelig til salg, når vi får dem tilbage efter nytår. Se billeder fra udstillingen i glas-galleriet.