Handelsbetingelser

For virksomhed

Hartogsohn Antikviteter
CVR: 20378549
Adresse: Palægade 8, 1261 København K
Telefon: 61137718
E-mail: hartogsohn@outlook.dk

Prissætning og varens ægthed

Varens specifikationer (fx alder, materialer og beskrivelse af ædelsten) fremgår af kvitteringen.

Varerne i forretningen indkøbes ud fra kvalitet, salgbarhed og økonomi. Jeg, Ira Hartogsohn, har mere end 20 års erfaring med at indkøbe og sælge antikviteter, og det er denne ekspertise og fingerspidsfornemmelse, som udvælgelsen og vurderingen af varerne er baseret på. Jeg påtager mig det fulde ansvar for varens ægthed.

Betaling

Betaling i forretningen kan ske med kontanter, Dankort, Visa-Dankort, MasterCard, Maestro, Vpay, Discover, JCB og Union Pay, MobilePay og bankoverførsel. Betaling på https://hartogsohn.dk/ kan ske med Visa, Visa-Dankort, MasterCard og Mobilepay eller ved afhentning i butikken. Kontakt os venligst for bankoplysninger ved betaling med bankoverførsel. Pengene vil blive trukket fra kortholder, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og varerne sælges med brugtmoms. Køber kan derfor ikke fradrage købsmomsen.

Personlige oplysninger

Kunden skal oplyse adresse og telefonnummer, når ordren afgives.

Da vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet, vil information om kunder/brugere ikke blive delt med tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi sælger ikke kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til tredjepart uden kundens forudgående tilladelse. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Levering og afhentning

Varer afsendes hurtigst muligt (senest fem hverdage), fra ordren er placeret. Varer sendes med PostNord. Større varer sendes med fragtmand efter aftale. Køber betaler al fragt og forsendelse – se priser ved betaling i kasse.

Vælger en køber at afhente og betale en ordre i forretningen, skal dette ske inden for 8 dage. Sker dette ikke, anses købet som annuleret.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret for varer købt online. Perioden regnes fra den dag, varen modtages af kunden. Ønsker køber at anvende sin fortrydelsesret, tilbagebetaler Hartogsohn Antikviteter det fulde beløb, inklusive forsendelsesomkostninger.  Omkostninger ved returnering påhviler køber, der inden 14 dage fra varen er modtaget, skal give besked om, at varen ønskes returneret. 

OBS! Besked om fortrydelse skal ske per mail til adressen hartogsohn@outlook.dk.

Fortrydelse af købet ved nægtelse af modtagelse af pakken accepteres kun, hvis der samtidig er givet skriftlig besked om fortrydelsen.

Varen skal returneres senest 14 dage efter modtagelsen. Det er købers ansvar, at varen er pakket, så den når frem i uskadt stand. Køber har ansvaret for varen fra den leveres og indtil Hartogsohn Antikviteter har modtaget den retur. Kopi af kvitteringen skal vedlægges varen.

Tilbagebetaling af varens pris

Ved anvendelse af fortrydelsesretten returneres varens pris og omkostninger for levering fra Hartogsohn Antikviteter til kunden.
Hvis varen har tabt værdi på grund af transportskader, brugsspor og lignende, fratrækkes dette tab tilbagebetalingen til kunden.
Vi betaler tilbage med samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved den oprindelige betaling.

Reklamation

Kunder har 24 måneders reklamationsret. Kunden skal reklamere inden for rimelig tid – senest 2 måneder efter, kunden har konstateret fejlen eller manglen.